Tukisopimus

Terävä IT-sopimus:
Markkinoiden reiluin pk-yrittäjän IT-palvelusopimus

Terävä it-sopimus on pienyrittäjille ja pk-yrittäjille suunniteltu, markkinoiden reiluin IT-sopimus. Valvomme puolestanne, että yrityksenne tietoturvan perusasiat ovat jatkuvasti kunnossa, käyttämänne laitteistot ovat toimintakuntoisia ja tarjoamme it-asiantuntijan käyttöönne aina tarvittaessa.

Maksat vain siitä asiantuntijapalvelusta, jota todella käytät.

Ota yhteyttä asiantuntijaan tästä!

Täytä yhteystietosi ja painaa lähetä!

Palvelumuotoilu

Haastattelimme vuosina 2020 ja 2021 kymmeniä pk-yrittäjiä, jotta palvelumme palvelisi asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Haastatteluiden kertomuksissa toistuivat mm. seuraavat asiat:

 • Haluamme kumppanin, joka tuntee meidät, ympäristömme ja nykytilanteemme.
 • Emme halua sitoutua pitkiin määräaikoihin tai etukäteismaksuihin.
 • Kasvoton asiakaspalvelu, jonottaminen tai palvelurobotti eivät houkuttele. Haluamme palvelua ihmisiltä ihmisille.

 

Palvelumme suunniteltiin ja hinnoiteltiin näiden toiveiden mukaiseksi.

 

 

It-tukisopimuksen hyödyt

Kun nopeaa pika-apua ei ole saatavilla, pk-yrittäjä kuluttaa liikaa aikaansa IT-ongelmien kanssa, kun samaan aikaan asiantuntija voisi ratkaista ongelmat nopeasti kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Kohdatut IT-ongelmat ovat usein suhteellisen pieniä, mutta ongelmatilanteet vaativat usein ylimääräistä työtä, kuten:

 • Googlettamista
 • Soittelua
 • Pahimmillaan jopa autoilua ympäri kaupunkia.
 

Erilaisten ongelmatilanteiden lisäksi, esimerkiksi alla listatut asiat vaativat toistuvaa selvitystyötä, jolta sopimus-asiakkaamme voi välttyä.

 • Ovatko tietokoneidenne ohjelmistopäivitykset ajan tasalla?
 • Ovatko virus- ja tietoturvaohjelmistot ajan tasalla?
 • Ovatko työntekijäsi laittaneet virustorjunnan pois päältä?
 • Käytetyn laitteiston laite-inventaario
 • Käytettyjen ohjelmistojen ohjelmisto-inventaario

Proaktiivinen ja asiakaskohtainen palvelu

Palvelumme teknisessä ytimessä on keskitetty laitehallinta. Asiakkaan laitteille asennetaan etätukeen tarkoitettu ohjelmisto, jonka avulla asiakkaaseen saadaan tarvittaessa etäyhteys. Ongelmat voidaan ratkaista tehokkaasti etäyhteyden avulla.

Käyttämämme etähallintaohjelmisto on yhdistetty Jalo It:n omaan tiedolla johtamisen järjestelmään. Tämän järjestelmän avulla näemme mikäli ympäristössänne on jotakin vialla, sekä tunnemme ympäristönne nykytilanteen ilman tarvetta erilliselle kartoitukselle.

Lue lisää etähallinnasta ja siitä mitä järjestelmämme teidän koneista näkee täältä.

Perinteiset palvelusopimukset

IT-palvelusopimuksissa perinteisesti joudutaan yhteistyö aloittamaan nykytilanteen kartoituksella. IT-toimittaja tutustuu asiakkaan ympäristöön ja sen nykytilanteeseen. Kartoituksen on yleensä maksanut asiakas.

Kartoituksen jälkeen osana sopimusta maksetaan 50-100€/kk siitä että it-palvelut ovat edes käytettävissä. Sopimukseen on usein kuulunut myös 36kk määräaika, joka tarkoittaa että sopimuksen allekirjoittaminen maksaa asiakkaalle vähintään 1800 – 3600€.

Tuolla rahalla ei kuitenkaan vielä saa mitään, sillä tämän kuukausiveloituksen lisäksi, kaikki käytetyt palvelut tulee maksaa vielä erikseen.

Näiden kalliiden sopimusten hintaa on perusteltu sillä, että laitteiden hallintaan ja ympäristön valvontaan tarvitut ohjelmistot ovat myös jälleenmyyjille maksullisia.

Jalo IT:llä teemme asian toisin. Asennamme asiakkaan kanssa yhdessä laitteille etätukeen tarkoitetun ohjelmiston. Ohjelmistoon rakentamamme automaatio kertoo meille ympäristön nykytilanteen. Erillistä kartoitusta ei enää tarvita ja Jalo IT vastaa etätukeen käytettyjen ohjelmistojen lisenssikustannuksista.

Ratkaisumme on kertaluontoista kartoitusta merkittävästi tehokkaampi, sillä näemme reaaliaikaisen tilanteen ympäristöstä jatkuvasti.

Mikäli haluat, voimme muuttaa sopimuksen hinnoittelun tarvittaessa myös kiinteästi hinnoitelluksi. Tällöin kulut ovat helppo ennakoida ja budjetoida.

0€ hintainen IT Tukisopimuksemme sisältää:


Kysy myös kiinteästi hinnoiteltua rajoittamatonta tukisopimustamme.