Koulutukset

Koulutukset yrityksille

Koulutukset yrityksille

Yritysten liiketoiminta ei varsinaisesti saa vielä mitään hyötyä ostamalla käyttöönsä erilaisia ohjelmistoja tai it-laitteita. Liiketoiminnallinen hyöty syntyy vasta, kun hankittuja järjestelmiä aletaan käyttämään.

Ohjelmistojen tehokkaan hyödyntämisen lisäksi, tietoturva ja tietosuoja -koulutukset ovat usein pk-yrityksissä jääneet kiusallisen vähälle huomiolle. Kansallisten suositusten mukaisesti tietoturva ja -suoja koulutukset tulee järjestää vuosittain.

Olemme yrityskoulutuksiemme suunnittelussa kiinnittäneet erityisesti huomiota näihin asioihin. Kaikki Jalo IT:n sopimusasiakkaat saavat osallistua vuosittaisiin yhteisiin koulutustilaisuuksiin ilman erillistä veloitusta.

Koulutukset oppilaitoksille

Oppilaitoksille tarjoamamme sopimus on erittäin asiakasystävällinen: Sitoudumme osaltamme oppilaitoksille asetettuihin laatuvaatimuksiin, eikä sopimuksemme sisällä velvollisuuksia, määräaikaa tai ostositoumuksia asiakkaan suuntaan. Sopimuksemme puitteissa tehdyt hankinnat ovat kertaluontoisia hankintoja, jotka täyttävät pienhankintojen ehdot.

Jalo IT:n vahvuus oppilaitoskoulutuksissa on käytännönläheisyys. Tilanteet, joita koulutuksissa peilaamme, perustuvat todelliseen elämään, sillä kaikki kouluttajamme toimivat myös asiakasrajapinnassa palvelutuotannossa.

Koulutukset oppilaitoksille

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

ehdot

Ehdot

Kunnioitamme tietojesi luottamuksellisuutta. Lomakkeen tietojen lähetys on suojattu ja annettuihin tietoihin on pääsy vain Jalo IT:n valtuuttamilla henkilöillä. Tietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkemman kuvauksen tietojen käsittelystä löydät sivumme äärimmäisestä alalaidasta (Tietosuojaseloste).