Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa

Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa

Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa: Tekoäly (AI) on tietokonejärjestelmä tai ohjelmisto, joka kykenee suorittamaan tehtäviä, jotka yleensä vaativat inhimillistä älykkyyttä. Tekoäly voi oppia, sopeutua ja suorittaa tehtäviä itsenäisesti.

Tekoälyn sovellusalueet ovat laajat ja kasvavat jatkuvasti. Tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi puheentunnistus, tietokonenäkö ja luonnollisten kielten kääntäminen.

Liiketoiminnan kannalta tekoäly tarjoaa houkuttelevia mahdollisuuksia. Uusimpien tutkimusten mukaan tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa on jopa uskomattoman tehokasta. Jopa 97% yrityksistä uskoo että tekoäly auttaa heitä liiketoiminnallisesti. Hyödyntämiseen täytyy olla selkeä suunnitelma ja käyttöönoton ohjattua, muutoin liiketoiminnan hyödyt jäävät saavuttamatta.

Tekoäly Microsoft

Tekoälyn hyödyntämis-kartoituksen osa-alueet

Olemme jakaneet kartoituksen sisältämään kuusi osa-aluetta.

  1. Nykytilanteen arviointi
  2. Tekoälystrategia
  3. Datan hallinta
  4. Tietoturva
  5. Käyttökohteet
  6. Taloudelliset vaikutukset liiketoimintaan

Kartoituksen hinta on 1980e alv 0%

Kartoituksen toteutus

Kartoituksen tietopohja kerätään haastattelemalla. Haastateltavaksi tarvitaan asiakkaalta nykyisen ympäristön ja sen teknisen toteutuksen tunteva henkilö sekä johtotehtävissä työskentelevä henkilö, joka kykene arvioimaan yrityksen toimintaa ja tekemistä eri tiimeissä tai yksiköissä.

Haastattelussa on yhteensä noin 80 kysymystä.

Haastattelun jälkeen kerättyä tietopohjaa vasten teemme analyysin tekoälyn hyödyntämisestä asiakkaan liiketoiminnassa. Pyrimme tunnistamaan sekä matalalla roikkuvat hedelmät että mahdolliset isommat voitot pidemmällä aikavälillä, joita olisi syytä tutkia tarkemmin.

Koostamme asiakkaalle loppuraportin, joka myös käydään asiakkaan kanssa läpi kartoituksen päätöspalaverissa.

Millainen on hyvä it-kumppani
Yritysläppäri omaksi vai leasingilla

Tyytyväisyys­takuu

Tekoälyn on jo sanottu olevan suurempi mullistus kuin internetin keksimisen. Olemme vakuuttuneita että paluuta entiseen ei ole, sillä liiketoiminnalliset hyödyt ovat järisyttävät.

Itseasiassa olemme niin vakuuttuneita, että uskallamme tarjota kartoituksellemme tyytyväisyystakuun. Mikäli käyttökohteita ei yksinkertaisesti tunnistetaisi, kartoitusta ei saateta väkisin loppuun, eikä asiakkaalta veloiteta kesken jääneestä kartoituksesta mitään.

Mistä aloitetaan?

Varaa kanssamme 30min palaveri, kerromme mielellämme teille tekoälyn hyödyntämisestä lisää! Näytämme kuinka esimerkiksi useimpiin Microsoft 365 palveluihin jo kuuluvat Copilot -teknologiat toimivat ja kerromme kuinka useat Suomalaiset pk-yritykset ovat lähteneet näitä ominaisuuksia käyttämään. Todennäköisesti voitte hyödyntää näitä toimintatapoja teillä vaikka heti. Samalla voimme keskustella olisiko perusteellisemmasta liiketoiminnallisten hyötyjen kartoittamisesta teille hyötyä.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

ehdot

Ehdot

Kunnioitamme tietojesi luottamuksellisuutta. Lomakkeen tietojen lähetys on suojattu ja annettuihin tietoihin on pääsy vain Jalo IT:n valtuuttamilla henkilöillä. Tietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkemman kuvauksen tietojen käsittelystä löydät sivumme äärimmäisestä alalaidasta (Tietosuojaseloste).