Yrityksen Internet­liittymät ja verkko­laitteet

Tietoliikenne­palvelut

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat liiketoiminnalle onnistumisen edellytys. Jotta etäyhteydet tiedostoihin tai etäpalaverit eivät pätki ja yhteydet ovat suojattuja, tarvitaan pelkän yhteyden lisäksi verkkolaitteistoa ja tietoliikenteen suojaamista.

Autamme teitä valitsemaan teidän yrityksellenne sopivat yhteydet, kilpailutamme operaattorit ja tarjoamme kokonaisuuden teille avaimet käteen -palveluna, jotta te saatte toimivan yhteydet käyttöönne helposti.

Verkkoasioissa asiakkaamme luottavat asiantuntemukseemme niin suurissa toimistohotelleissa, kuin metsän keskellä sijaitsevissa pienissä sivutoimipisteissä.

Muutto edessä ?

Tarpeet muutoksille verkkoyhteyksissä ilmenevät usein tilanteessa, jossa yritys muuttaa fyysisesti toiseen paikkaan. Autamme teitä verkkoyhteyksien siirtämisessä uuteen toimistoon.

Fortinet verkkolaitteet ja palvelut

Yritysten sisäverkkoja rakentaessa käytämme Fortinet -verkkolaitteita.

Vuonna 2021 Jalo IT Oy palkittiin Fortinetin SMB HERO 2021 -palkinnolla.

Verkkopalvelut yrityksille

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

ehdot

Ehdot

Kunnioitamme tietojesi luottamuksellisuutta. Lomakkeen tietojen lähetys on suojattu ja annettuihin tietoihin on pääsy vain Jalo IT:n valtuuttamilla henkilöillä. Tietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkemman kuvauksen tietojen käsittelystä löydät sivumme äärimmäisestä alalaidasta (Tietosuojaseloste).