Läppärit ja muut IT-laitteet

Ota laatikosta. Kirjaudu sisään. Käytä.

Uusien, upeiden yrityslaitteiden tai modernien ICT palveluiden ostaminen ei tarvitse olla monimutkaista tai aikaa vievää.

Microsoftin yritysratkaisuiden avulla laitteiden käyttöönotto on helpompaa kun koskaan ennen, samalla tietoturva on vuoden 2023 vaatimalla tasolla.

Mikäli kotikäyttöön ja yrityskäyttöön tarkoitettujen laitteiden erot eivät ole vielä alkuunkaan tuttuja, kannattaa lukea blogikirjoituksemme aiheesta.

Voimmeko auttaa?

Esiasennus

Yritykset eivät halua käyttää aikaa yrityksen läppäreiden käyttöönoton kanssa. Uusimmatkin laitemallit ovat viettäneet kuukausia matkustaessaan tehtaalta asiakkaan käteen ja ensimmäisen kerran kun laitetta käynnistetään, lukuisia päivityksiä odottaa jonossa jo valmiiksi. 

Kun laite on päivitetty, tulee vielä hoitaa työhön liittyvien ohjelmistojen asentaminen, mahdolliset verkkoasetukset täytyy asettaa paikalleen, tiedostot kaivaa omalle paikalleen ja niin edelleen. 

Kun yritys haluaa läppärit käyttöön vaivattomasti ja nopeasti, käytetään esiasennuspalvelua. Jalo IT tarjoaa asiakkailleen kaksi vaihtoehtoa esiasennuspalveluun:

Terävä palvelusopimus:

Vaihe 1

Tilaamasi laite saapuu teille suoraan sen maahantuojalta

Vaihe 2

Laite on siivottu mainosohjelmistoista ja siihen on asennettu uusimmat laitekohtaiset päivitykset ja ajurit

Vaihe 3

Laite käynnistetään ja siihen lisätään verkkoyhteys (tyypillisesti esim. vierailijaverkko)

Vaihe 4

Otamme laitteeseen etäyhteyden ja suoritamme esiasennuksen etänä loppuun. (Antivirukset, sähköpostit, ym.)

Vaihe 5

Kun laite on otettu käyttöön, kirjaudut laitteelle käyttäen yrityksesi sähköpostiosoitetta ja salasanaasi

Vaihe 6

Vanha laite voidaan kierrättää kauttamme

Terävä premium:

Vaihe 1

Tilaamasi laite saapuu käyttöösi suoraan sen maahantuojalta

Vaihe 2

Laite on siivottu mainosohjelmistoista ja siihen on asennettu uusimmat laitekohtaiset päivitykset, ajurit, asetukset, tietoturvaohjelmistot ja muut yrityksenne käyttämät vakio-ohjelmistot.

Vaihe 3

Laite käynnistetään ja siihen lisätään verkkoyhteys.

Vaihe 4

Laite pyytää työntekijäänne kirjautumaan laitteeseen, käyttäen omaa sähköpostitunnustaan.

Vaihe 5

Laite tunnistaa käyttäjän ja tuo automaattisesti työssä käytetyt tiedostot työntekijän käyttöön. Wordissa, Excelissä tai jopa selaimessa tallennetut tiedostot, kirjanmerkit ja muut tutut asiat siirtyvät paikalleen automaattisesti.

Vaihe 6

Vanha laite voidaan kierrättää kauttamme

Laitteen kierrättäminen

Maailmassa on kasvava elektronisen jätteen ongelma. Meidän kautta voit kierrättää vanhat laitteenne. Tyhjennämme ne tietoturvallisesti ja palautamme ne takaisin kiertoon kumppanimme EcoIT:n kanssa.

Mikäli kauttamme kierrättämillä laitteilla on vielä arvoa jälkimarkkinoilla, voit jopa saada niistä rahaa takaisin. Noin kolme vuotta vanhan yritysläppärin arvo riittää usein juuri kattamaan logistiikan ja laitteen tietoturvallisen tyhjennyksen.

Tutustu myös: Jalo IT Pilvipalvelut

Pyydä tarjous yrityksellenne soveltuvista laitteista

Sinun tarvitsee vain täyttää yhteystietosi ja painaa lähetä.