Läppärit ja muut IT-laitteet

Ota laatikosta. Kirjaudu sisään. Käytä.

Uusien, upeiden yrityslaitteiden ostaminen tai käyttöönottaminen ei tarvitse olla monimutkaista tai aikaa vievää. Yritysratkaisuidemme avulla laitteiden käyttöönotto on helpompaa kuin koskaan ennen.

Mikäli kotikäyttöön ja yrityskäyttöön tarkoitettujen laitteiden erot eivät ole vielä tuttuja, kannattaa lukea blogikirjoituksemme aiheesta.

Esiasennus

Yritykset eivät halua käyttää aikaa yrityksen läppäreiden käyttöönoton kanssa. Uusimmatkin laitemallit ovat viettäneet kuukausia matkustaessaan tehtaalta ensin varastoon ja lopulta asiakkaan käteen. Ensimmäisen kerran kun laitetta käynnistetään, lukuisia päivityksiä odottaa jonossa jo valmiiksi. 

Kun laite on päivitetty, tulee vielä hoitaa mainosohjelmistojen poistaminen, omaan työhön liittyvien ohjelmistojen asentaminen, mahdolliset verkkoasetukset täytyy käydä läpi, tiedostot kaivaa omalle paikalleen ja niin edelleen. 

Kun yritys haluaa läppärit käyttöön vaivattomasti ja nopeasti, käytetään esiasennuspalvelua. Jalo IT tarjoaa asiakkailleen kaksi vaihtoehtoa esiasennuspalveluun.

Surface
Microsoft Surface

Terävä Premium -asiakkaiden esiasennus

Terävä Premium -asiakkaamme laitteet valmistellaan asiakkaan käyttöön perustuen tuoreeseen Microsoft Autopilot -teknologiaan.

Laite toimitetaan suoraan maahantuojalta loppukäyttäjälle. Kun käyttäjä kirjautuu laitteelle ensimmäisen kerran, pilvipalvelu ”pudottaa” laitteelle oikeat asetukset ja käytetyt ohjelmistot automaattisesti.

Mikäli käytössäsi on ollut Edge Cromium -selain, jopa tallennetut salasanat, kirjanmerkit ja selainhistoria siirtyy automaattisesti uudelle laitteelle.

Terävä IT-tuki -asiakkaiden esiasennus

Mikäli yrityksenne on tehnyt Jalo IT:n kanssa it-tukisopimuksen, puhdistetaan uusi laitteenne mainosohjelmistoista ja päivitetään ajantasaiseksi jo ennen sen lähetystä teille. Kun laite saapuu teille, lisätään laitteeseen verkkoyhteys, jonka jälkeen Jalo IT:n asiantuntija ottaa laitteeseen etäyhteyden ja suorittaa asennuksen loppuun.

IT Laitteet
HP Elitebook

Vanhan laitteen kierrättäminen

Maailmassa on kasvava elektronisen jätteen ongelma. Meidän kauttamme voit kierrättää vanhat laitteenne. Tyhjennämme ne tietoturvallisesti ja palautamme ne takaisin kiertoon kumppanimme EcoIT:n kanssa.

Mikäli kauttamme kierrättämillä laitteilla on vielä arvoa jälkimarkkinoilla, voit jopa saada laitteistasi rahaa takaisin. Noin kolme vuotta vanhan yritysläppärin arvo riittää usein juuri kattamaan logistiikan, laitteen tietoturvallisen tyhjennyksen ja kierrättämisen.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

ehdot

Ehdot

Kunnioitamme tietojesi luottamuksellisuutta. Lomakkeen tietojen lähetys on suojattu ja annettuihin tietoihin on pääsy vain Jalo IT:n valtuuttamilla henkilöillä. Tietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkemman kuvauksen tietojen käsittelystä löydät sivumme äärimmäisestä alalaidasta (Tietosuojaseloste).