Virus- ja tietoturvapalvelut

Onko yrityksesi virus- ja tietoturva ajantasalla? Tiedätkö mitä virus- ja tietoturvapalveluja yrityksesi tarvitsee?

Terävä tietoturva™ pienemmille yrityksille

Pienille yriksille suunniteltu virus- ja tietoruvakokonaisuus, joka vastaa tämän päivän tiukimpiin tietoturvahaasteisiin kustannustehokkaasti. Lue täältä lisää Terävä Tietoturva™ -palvelusta

Yksittäiset virus- ja tietoturvaohjelmistot

Tarjoamme myös yksittäisiä virus- ja tietoturvaohjelmistoja. Turvallisin ratkaisu löytyy kuitenkin useimmissa tapauksissa rakentamlla toimiva kokonaisuus eri virus- ja tietoturvasovelluksista.

Jalo IT käyttää kolmen eri päämiehen ohjelmistoja asiakkaiden ympäristöjen turvaamiseen parhaalla mahdollisella tavalla: Microsoft, F-Secure ja Trend Micro.

Microsoft

Microsoftin vahvuus on paketoinnissa. Mikäli käyttäjänne tarvitsevat suuren määrän Microsoftin pilviteknologiaa tietotyöskentelyssään, on usein edullista suojata tietotyöskentely Microsoftin paketoimilla kokonaisuuksilla.

F-Secure

Kotimainen F-Secure on kansallisesti käytetyin antivirusohjelmisto. Käyttämämme kokonaisvaltainen F-Secure Elements End Point Protection (lyh. EPP, entiseltä nimeltään PSB) on palkittu mm. AV-Testin Best Protection 2020-palkinnolla.

Trend Micro

Trend Micro on suomessa hieman heikosti tunnettu tietoturvatalo. Vuonna 1988 perustettu yhdysvaltalainen tietoturvatalo on mm. Gartnerin tutkimusten mukaan kilpailijoitaan edellä. Tämä edelläkävijyys näkyy mm. kyvykkyyksissä suojata yrityksen käyttämiä pilvipalveluita.

Toimi näin:

Jos et ole aivan varma, mitä tarvitset, ota yhteyttä virus- ja tietoturvan asiantuntijaamme. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Tutustu myös Jalo IT:n tietoturva-auditointiin

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Sinun tarvii täyttää vain yhteystiedot ja painaa lähetä