Azure

Microsoft Azure, Microsoftin konesali

Microsoft Azure on Microsoftin konesali. Se eroaa perinteisestä konesalista, sillä sitä voisi kutsua vaikkapa jalkapallokentälliseksi ”merikontteja”, joiden sisällä on erilaisia keskenään kommunikoivia palvelinlaitteistoja. Kukaan ei päätä missä yksittäisessä kontissa palvelu juuri teidän yrityksellenne ajetaan. Konesali itse päättää parhaan paikan palveluille automaation kautta.

Asiaa sekoittaa lisäksi se, että ostaessasi Microsoft 365 -palveluita, myös nämä palvelut tuotetaan Microsoft Azure konesalissa. Näiden palveluiden käyttäminen on kuitenkin eri asia, kun se että ostaisi käyttöönsä konesalipalveluita samasta paikasta.

Azure

Azure luottokortista laskulle

Tyypillisesti Azuren käyttö maksetaan suoraan Microsoftille luottokortilla. Luottokorttilaskutus luo kuitenkin usein hallinnollisia töitä ja turhia riskitilanteita. Kuluja täytyy kirjanpidossa erotella luottokorttilaskusta ja mikäli luottokortti esimerkiksi vanhenee tai katoaa, on riski että Azure -palvelut katkeavat.

Voit vaihtaa Azure laskutuksen kulkemaan Jalo IT:n kautta, näin pääset helposti eroon Azuren luottokorttimaksamisesta.

Voit edelleen hallita palveluitasi itse, sillä pääsyoikeuksia Azuren palveluihin ei ole välttämätöntä Jalo IT:lle luovuttaa.

Palvelin vai palveluita Microsoftin Azuresta?

Azuresta ei ole välttämätöntä vuokrata kokonaisia palvelimia. Esimerkiksi käyttötapaus, jossa oman fyysisen palvelimen varmistukset ajetaan Microsoftin konesaliin, on asiakkaidemme suosima. Tässä tilanteessa kustannukset ovat maltilliset ja ongelmatilanteessa Microsoftin konesaliin voidaan perustaa väliaikainen palvelin, kunnes oma palvelin saadaan taas toimintakuntoiseksi.

Palvelimet Microsoftin konesalista alkaen 99 €/kk alv 0%
Varmistukset Microsoftin konesalista alkaen 79 €/kk alv 0%

Microsoft käyttöoikeudet

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

ehdot

Ehdot

Kunnioitamme tietojesi luottamuksellisuutta. Lomakkeen tietojen lähetys on suojattu ja annettuihin tietoihin on pääsy vain Jalo IT:n valtuuttamilla henkilöillä. Tietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkemman kuvauksen tietojen käsittelystä löydät sivumme äärimmäisestä alalaidasta (Tietosuojaseloste).