Azure

Microsoft Azure = Microsoftin konesali

Microsoft Azure on Microsoftin konesali. Se eroaa perinteisestä konesalista, sillä sitä voisi kutsua jopa jalkapallokentälliseksi ”merikontteja”, joiden sisällä on erilaisia keskenään kommunikoivia palvelinlaitteistoja. Kukaan ei päätä missä yksittäisessä kontissa palvelut juuri teidän yrityksellenne ajetaan. Konesali itse päättää parhaan paikan palveluille automaation kautta.

Asiaa sekoittaa lisäksi se, että ostaessasi Microsoft 365 -palveluita, myös nämä palvelut tuotetaan Microsoft Azure konesalissa. Näiden palveluiden käyttäminen on kuitenkin eri asia, kun se että ostaa konesalipalveluita samasta paikasta.

Palvelimet ja palvelut Microsoftin pilvestä

Hyvin usein pk-yritykset voivat siirtyä palvelinten käytöstä puhtaasti pilvipalveluihin perustuvaan infraan. Joskus tilanne kuitenkin vaatii edelleen palvelinten käyttöä myös pienemmissä yrityksissä.

Microsoft Azure on nimi, jolla tarkoitetaan käytännössä Microsoftin konesalia, tai tarkemmin verkostoa useista heidän konesaleistaan. Jalo IT:n kautta asiakkaat pystyvät helposti ottamaan tarvitut palvelut käyttöön Microsoft Azuresta.

Azuresta ei siis ole välttämätöntä vuokrata kokonaisia palvelimia. Esimerkiksi käyttötapaus, jossa vain oman fyysisen palvelimen varmistukset ajetaan Microsoftin konesaliin on useiden asiakkaidemme suosima. Microsoftin oma käyttöjärjestelmä tukee varmistuksien tekemistä Microsoftin konesaliin suoraan, kustannukset ovat maltilliset ja ongelmatilanteessa Microsoftin konesaliin voidaan perustaa väliaikainen palvelin, kunnes oma palvelin saadaan toimintakuntoiseksi!

Palvelimet Microsoftin konesalista alkaen 69€/kk alv 0%
Varmistukset Microsoftin konesalista alkaen 49€/kk alv 0%

Ota yhteyttä!

Sinun tarvitsee vain täyttää yhteystiedot ja painaa lähetä