Koulutukset yrityksille

Yrityksen it-koulutus

Järjestämiemme it-koulutusten tavoitteena on tyypillisesti joko tuottavuuden parantaminen tai liiketoiminnan riskien pienentäminen.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus tiivistää Pienyritysten kyberturvallisuusoppaassa:

”Jokainen henkilöstöön kuuluva voi vaikuttaa yrityksen kyberturvallisuuteen. Yrityksen tulee tarjota työntekijöilleen koulutusta, jotta henkilöstöllä on tarvittavat taidot toimia oikein, kun yrityksen kyberturvallisuus on uhattuna. Koulutuksen avulla parannetaan kyberturvallisuutta ja turvataan tärkeiden tietojen, kuten asiakastietojen salassapysyminen.”

Jalo IT:n asiakkaille maksuttomat it-koulutukset

Pienemmät yritykset ovat jääneet henkilökunnan it-koulutusten osalta ongelmalliseen asemaan. Tietoturvan ja tietosuojan osalta koulutuksiin olisi kyllä tarvetta ja halukkuutta, kuitenkin asiakaskohtaisen koulutuksen järjestäminen ulkopuolisen konsultin kanssa on usein kustannuksiltaan arvokasta.

Jalo IT järjestää kaksi kertaa vuodessa maksuttoman, n. 45 minuutin mittaisen etäkoulutuksen, johon kaikkien asiakkaidemme koko henkilökunta saa osallistua.

Keväisin koulutuksen aihe on ”Tietoturva – Ajankohtaiset uhkakuvat suomalaisille pk-yrityksille”. Syksyn aihe on ”Tietosuoja – Mikä työssäni on salattavaa tietoa”.

Tietoturva

Tietoturvan tietoisku

Juuri nyt yritysten uhkana on erilaiset petokset, joita toteutetaan erityisesti haittaohjelmien, sähköpostien, whatsApp:n ja puhelinsoittojen välityksellä.

Teknisten toimenpiteiden lisäksi, käyttäjien valveutuneisuus on avaintekijä vahinkojen ehkäisemisessä.

Mikäli henkilöstön tietoturvaohjetta ei ole lanseerattu ollenkaan, tai sitä ei ole päivitetty vuoden 2023 tasolle. Ohjeistuksen luominen, lanseeraaminen ja ”tietoturvan tietoisku” on varmasti paikallaan.

Sisältää:

 • Aloituspalaveri 
 • Henkilöstön haastattelu 
 • Tietoturvaohjeen luominen tai päivittäminen
 • Koulutustilaisuuden 
 • Päätösraportin

Tämän esimerkkitoteutuksen hinta 1490€ alv 0%

It-koulutus ja liike­toiminnan hyöty

IT-hankkeissa on usein tarkoitus muuttaa tapaa, jolla organisaatiossa työskennellään. Pelkkä tekninen suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto ei vielä riitä siihen, että varsinainen hyöty uuden järjestelmän käyttöönotosta tavoitetaan.

Teams koulutus on usein pk-yrityksissä jäänyt pitämättä ja Teamsin liiketoiminnallinen hyöty on jäänyt saavuttamatta. Koulutus auttaa omaksumaan uutta teknologiaa käyttöön.

Koulutuspalvelut yrityksille
Teams koulutus

Teams -virtuaali­koulutus

Olemme järjestäneet Teams-koulutusta jo sadoille suomalaisille pk-yrityksille. Valitsemamme sisältö perustuu kokemukseemme organisaatioiden tarpeesta.

IT-koulutuksen sisältö:

 • Teams käytön aloittaminen
 • Ryhmän ja tiimin luominen ja nimeämiskäytännöt
 • Etäkokouskäytänteet
 • Käyttöoikeuksien hallinta
 • Tiedostojen yhteiskäyttö ja jakaminen
 • Tiedostojen synkronointi
 • Yhteistyösovellukset Teamsissa

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

ehdot

Ehdot

Kunnioitamme tietojesi luottamuksellisuutta. Lomakkeen tietojen lähetys on suojattu ja annettuihin tietoihin on pääsy vain Jalo IT:n valtuuttamilla henkilöillä. Tietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkemman kuvauksen tietojen käsittelystä löydät sivumme äärimmäisestä alalaidasta (Tietosuojaseloste).