Koulutukset oppilaitok­sille

It-koulutukset oppilaitoksille

Jalo IT:n vahvuus tarjotuissa koulutuksissa on käytännönläheisyys. It-koulutukset oppilaitoksille on suunniteltu tilanteiden perusteella, joita kohtaamme todellisessa palvelutuotannossa. Kaikki kouluttajamme toimivat myös asiakasrajapinnassa it-palvelutuotannossa.

Tarjoamme oppilaitoksille hankittavaksi tuuraajia, kertaluontoisia asiantuntijaluentoja sekä lyhyitä luentosarjoja. Oppilaitoksille tarjoamamme sopimus on erittäin asiakasystävällinen: Sitoudumme osaltamme oppilaitoksille asetettuihin laatuvaatimuksiin, eikä sopimus sisällä oppilaitoksen puolelle velvollisuuksia, määräaikaa tai ostositoumuksia. Sopimuksemme puitteissa tehdyt hankinnat ovat kertaluontoisia hankintoja, jotka täyttävät pienhankintojen ehdot.

Luennoitsijoidemme hinnat alkaen 115€ / oppitunti alv 0%

Tämän päivän osaamista

Kehitys it-alalla on nopeampaa kuin koskaan. Tekninen toteutus, joka ei ollut 3-6 kk sitten mahdollinen, voi hyvinkin olla tänään toteutuskelpoinen. Tämä ongelma on suuri erityisesti ammatillisessa it-koulutuksessa, jossa opiskelija valmistuu pahimmillaan vasta muutama vuosi kurssin päättymisen jälkeen.

It-alojen opettajat asetetaan hankalaan tilanteeseen. Työelämästä on hankala saada tietoa siitä, millaista alalla työskentely oikeasti on: Mistä It-alan työtehtävät juuri nyt koostuvat? Miten it-työn tekemistä johdetaan? Miten it-osaamista hallitaan? …ja lopulta, millaisia asioita tulisi nyt opettaa, jotta koulusta valmistuu it-alalle sellaisia ammattilaisia, jotka työllistyvät. Samalla tekemistä ohjaa lukkoon lyöty opetussuunnitelma, jonka puitteissa täytyy toimia.

Luovutamme pyydettäessä oppilaitosten käyttöön pseudonomisoitua tietoa siitä, mistä asiantuntijoidemme työpäivät koostuvat. Tätä tietoa vasten opetussuunnitelmia voi konkreettisesti tuoda lähemmäksi käytäntöä.

Oppilaitos koulutukset
Koulutus

Esimerkkejä:

It- ja ohjelmistoalan toimintaympäristö:

Viiden oppitunnin mittainen kokonaisuus. Kaikki luentojen materiaali Jalo IT:n toimittamana.

  • It-alan toimintaympäristö (asiakkaat, päämiehet, tukkurit ym.) 
  • It-palveluiden tuottaminen, ITIL-malli ja -termistö
  • Tiketöinti ja työnohjausjärjestelmät

Muita koulutusten aiheita:

Luentojen materiaali sopimuksen mukaisesti joko oppilaitoksen tai Jalo IT:n tuottamana.

  • Tuottavuusratkaisut 
  • Tietoturva ja -suoja (ml. Zero Trust -malli)
  • Pilvipalvelut
  • IT asiantuntijana toimiminen
  • Yritysten it-infrastruktuurit

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

ehdot

Ehdot

Kunnioitamme tietojesi luottamuksellisuutta. Lomakkeen tietojen lähetys on suojattu ja annettuihin tietoihin on pääsy vain Jalo IT:n valtuuttamilla henkilöillä. Tietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkemman kuvauksen tietojen käsittelystä löydät sivumme äärimmäisestä alalaidasta (Tietosuojaseloste).