Kilpailuta internetliittymasi

Kilpailuta yritysliittymäsi

Laadukkaat yritysliittymät ovat nykypäivänä yrityksen toiminnalle välttämättömyys. Tarjoajia on tunnetuimpien Elisan, Telian ja DNA:n lisäksi useita muitakin. Liittymien laatu ja hinta vaihtelee laidasta laitaan.

Internetliittymän kilpailutus kannattaa. Vuosia sitten sovitut sopimukset voivat olla nopeuteen nähden erittäin kalliita. Asiakkaamme säästävät keskimäärin 100€/kk kilpailuttamalla yritysliittymänsä. Myös verkkolaitteet on syytä päivittää vastaamaan nykypäivän standardeja.

Jalo IT:ltä saat apua yrityksesi internetliittymän kilpailuttamisessa ja verkkolaitehankinnoissa. Käytämme aina markkinoiden modernimpia verkkolaitteita ja kilpailutamme tarjouksen yritysliittymällesi useiden palveluntarjoajien joukosta. Varmistamme, että voitte suojautua internetistä tulevilta palvelunestohyökkäyksiltä ja varautua nykypäivän kasvavaan kyberhyökkäysten riskiin.

Kilpailuta yrityksesi internetliittymä

Sinun tarvitsee vain täyttää yhteystietosi ja painaa lähetä!

Milloin kannattaa kilpailutta?

Takkuilevat liittymät: Takkuileva liittymä on aina syy kilpailuttaa operaattorit uusiksi. Hankaliinkin kohteisiin on hiljattain tullut saataville mm. uusia 5G-liittymiä, jotka voivat poistaa ongelmat pysyvästi.

Mikäli yritysliittymäsi määräaika on umpeutunut: Operaattorit ovat usein jyvittäneet liittymän hintaan työtä, joka on liittynyt liittymän avaamiseen. Kun liittymä on jo auki, hinta putoaa.

Edellisestä kilpailutuksesta on yli 24kk aikaa: Kilpailu operaattoreiden kesken on kovaa ja uusia yhteyksiä rakennetaan nopeaan tahtiin. Kehittyneempi tekniikka voi olla tullut saataville yrityksenne osoitteeseen viimeisen kahden vuoden aikana.

 

 

Milloin kilpailutus ei onnistu

Nykyinen sopimuksesi on edelleen voimassa: Kesken määräajan toimivaa liittymää on usein mahdotonta purkaa.

Kuluttajaliittymät: Kuluttajaliittymiä emme voi puolestanne kilpailuttaa.

 

Avain-asiat: