Pienten yritysten avaimet käteen ICT-paketit

It-palvelut pienille yrityksille ja organisaatiolle

Pienet yritykset ovat joutuneet ostajana heikkoon asemaan: It-palvelut on suunniteltu usein suurempien yrityksien käytettäväksi.  Markkinoiden suurimmat toimijat tarjoavat kasvotonta ja vaihtelevalaatuista palvelua, samoin keskisuuret it-palvelutarjoajat pyrkivät usein kohdistamaan palveluntarjonnan yrityksiin, joissa volyymi tuo kannattavuutta. Pienemmät yritykset ja yhdistykset ovat käytännössä joutuneet usein tuottamaan omat it-palvelut itse itselleen.

Me Jalo It:llä olemme kehittäneet ainutlaatuisen palvelumallin, jossa saamme asiakkaamme ympäristöstä reaaliaikaisen tilannekuvan. Tilannekuva muodostetaan Microsoftin rajapintoja hyödyntämällä PowerPlatform-alustalle. Tilannekuvan avulla kykenemme tunnistamaan mikäli esimerkiksi asiakkaamme tietoturva on vaarantunut, koska yksittäisen laitteen tietoturvaohjelmisto ei ole asiakkaan ympäristössä päivittynyt.

Juuri muodostettu tilannekuva mahdollistaa poikkeuksellisen laadukkaiden it-palveluiden tarjoamisen. Sellaisen palvelun, jossa asiakas ja asiakkaan nykytilanne todella tunnetaan, joka kerta kun asiantuntijapalveluitamme käytetään.

Ostamisen helpottamiseksi, olemme paketoineet kaksi valmista pakettia, joilla asiakkuus kanssamme on helppoa aloittaa.

Terävä it-palvelusopimus 0€ / kk

Terävä it-palvelusopimus on pienyrittäjille suunniteltu, markkinoiden reiluin IT-palvelusopimus. Saat käyttöösi koko ICT tiimimme asiantuntemuksen ja heidän tuottamat it-palvelut. Maksat kuitenkin vain siitä palvelusta, jota todella käytät. Tässä sopimuksessa ei ole kartoitus tai käyttöönottokustannuksia, määräaikaa, eikä kiinteää kuukausihintaa. 

Asiakkuuden alkaessa, asennat etätukeen tarkoitetun ohjelmiston PC ja Mac -laitteillenne. Muodostamme ohjelmiston avulla tilannekuvan it-ympäristöstänne. Valvomme että ympäristönne on ja pysyy hyvässä kunnossa. Mikäli ympäristössä ei tehdä muutoksia, eikä asiantuntijapalveluitamme hyödynnetä, mitään ei tarvitse maksaa.

Jatkossa yritykselläsi on nopeaa it-pika-apua saatavilla, työntekijäsi eivät kuluta liikaa aikaansa it-ongelmien kanssa, kun asiantuntija voi ratkaista ongelmat nopeasti etäyhteyden avulla.

Terävä palvelusopimus – Lue lisää

Terävä Premium 21€ / kk / hlö

Toimivan ICT kokonaisuuden suunnitteleminen on usein jätetty asiakkaan vastuulle. Vaikka kahta täysin samanlaista organisaatioita tuskin on olemassa, ovat pienempien yritysten ja järjestöjen tarpeet kuitenkin lopulta hyvin samankaltaisia. 

Me olemme suunnitelleet kokonaisen ICT infran PK-yritysten käytettäväksi ja paketoineet sen yhdeksi helposti ostettavaksi kokonaisuudeksi. 

Suunnittelemamme ICT-infrastruktuuri nojautuu Microsoft Business Premium -tuotteeseen, samoin suurin osa sen kuukausittaisista kustannuksesta koostuu tästä lisenssistä. Business Premium -lisenssin lisäksi pakettiin kuuluu useampia ns. FaaS-palveluita (function as a service), joissa jokin pieni yksittäinen asia tehdään käyttämällä lisensointia vaativaa teknologiaa. Nämä käyttömaksut sisältyvät kuukausihintaamme.

Kokonaisuutena tarjoamme asiakkaillemme yhden selkeän kokonaisuuden, jossa ICT asiat toimivat hyödyntäen nykyaikaista huipputeknologiaa.

Moderniin ICT infrastruktuuriin siirtymiseen liittyy käyttöönottoprojekti, jossa palvelut perustetaan ja automatiikka saadaan käyntiin. Hieman lähtötilanteesta riippuen, noin 10 henkisen organisaation käyttöönottokustannukset ovat tyypillisesti luokkaa 2000 – 3500€ (alv 0%).

Terävä Premium  – Lue lisää

It-palvelusopimusten palvelumuotoilu

Palvelumme on suunnittelu yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme selvittäneet kymmenien haastatteluiden kautta, mitä pk-yrittäjät todella haluavat palvelultaan sekä kysyneet palvelulle sopivaa hinnoittelupistettä.  

Vaikka jokainen yritys on omalaatuinen, on yritysten it-palvelutarpeissa kuitenkin samankaltaisuuksia.

Yritykset ovat tottuneet kumppanoitumaan esimerkiksi taloushallinnon toimien osalta tilitoimistojen kanssa. Pienemmille yrityksille sopivaa it-palvelukumppania on ollut vaikea löytää. 

Asiakkaidemme toiveet jakautuvan neljän otsikon alle. Pidämme näitä neljää kohtaa palvelumuotoilumme ohjenuorana:

 

Työn tekemisen tukeminen

Työn tekemisen tulee olla helppoa ja ongelmatilanteista pitää toipua nopeasti. Työ on se millä yritykset elävät. Tietohallinnon tehtävä on auttaa työn tekemistä (ei hankaloittaa sitä).

Jatkuvuuden varmistaminen

Tietojärjestelmät muodostavat nykyisin elintärkeän osan yritysten liiketoiminnalle. Tietohallinnon tulee varmistaa että liiketoimintaa ei pysäytä kyberuhat tai tiedostojen katoaminen.

Työnteon kehittäminen

Tietotekniikka on mullistanut tapoja millä tehdään työtä. Tietohallinnon tulee esittää niitä kehitys tai koulutushankkeita, joiden avulla työt voidaan hoitaa nopeammin ja paremmin kuin ennen.

Työn laillisuuden varmistaminen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä. Lait ja asetukset esimerkiksi tietosuojan ja yksityisyyden osalta ovat kehittyneet muutaman vuoden aikana. Tietohallinnon tulee varmistaa että työn tekeminen on laillista nyt ja jatkossa.