Pienten yritysten avaimet käteen ICT-paketit

Pienyrittäjien tarpeet

Vaikka jokainen yritys on omalaatuinen, on yritysten ICT-tarpeissa kuitenkin voimakkaita samankaltaisuuksia.

Yritykset ovat tottuneet ulkoistamaan esimerkiksi taloushallinnon toimet tilitoimistojen hoidettavaksi. Me Jalo IT:llä uskomme että yrittäjät kaipaavat luotettavaa ja reilua kumppania myös tietohallinnolleen.

Ajattelemme tietohallinnon tehtävät jakautuvan neljän otsikon alle:

Työn tekemisen tukeminen

Työn tekemisen tulee olla helppoa ja ongelmatilanteista pitää toipua nopeasti. Työ on se millä yritykset elävät. Tietohallinnon tehtävä on auttaa työn tekemistä (ei hankaloittaa sitä).

Jatkuvuuden varmistaminen

Tietojärjestelmät muodostavat nykyisin elintärkeän osan yritysten liiketoiminnalle. Tietohallinnon tulee varmistaa että liiketoimintaa ei pysäytä kyberuhat tai tiedostojen katoaminen.

Työnteon kehittäminen

Tietotekniikka on mullistanut tapoja millä tehdään työtä. Tietohallinnon tulee esittää niitä kehitys tai koulutushankkeita, joiden avulla työt voidaan hoitaa nopeammin ja paremmin kuin ennen.

Työn laillisuuden varmistaminen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä. Lait ja asetukset esimerkiksi tietosuojan ja yksityisyyden osalta ovat kehittyneet muutaman vuoden aikana. Tietohallinnon tulee varmistaa että työn tekeminen on laillista nyt ja jatkossa.

Paketoidut palvelukokonaisuudet

Aloittamista helpottaaksemme olemme tuotteistaneet kaksi valmista kokonaisuutta, joiden avulla yrittäjän on helppo aloittaa tietohallinnon kehittäminen kanssamme.

Nämä palvelut on suunnittelu yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme selvittäneet mitä yrittäjät todella haluavat palvelultaan sekä kysyneet heiltä, mikä on palvelulle sopiva hinnoittelupiste.  

Lopputuloksena tiedämme että tarjoamme markkinoiden reiluimmat sopimukset, hinnoittelulla, joka on kohdallaan myös sinun mielestäsi.

 

Pienyrittäjän Terävä IT-Palvelu

Pienyrittäjille suunniteltu markkinoiden reiluin IT-palvelusopimus. Maksat vain palvelusta, jota todella käytät.

Kun nopeaa pika-apua ei ole saatavilla, pk-yrittäjä kuluttaa liikaa aikaansa IT-ongelmien kanssa, kun samaan aikaan asiantuntija voisi ratkaista ongelmat kustannustehokkaammin ja laadukkaammin.

Terävä palvelusopimus 0€/kkLue lisää

 

Terävä tietoturva

Suurin osa pk-sektoriin kohdistuvista tietoturvauhista on kampanjaluontoista tunnusten kalastelua ja haittaohjelmien levittämistä. Yrityksen tietoturva koostuu useista erilaisista komponenteista. Perinteisesti tarvitut antivirus-ohjelmisto ja palomuuri-ohjelmisto ovat edelleen tarpeellisia, näiden lisäksi nykyisin tarvitaan myös mm. sähköpostin kehittynyttä suodattamista ja ympäristön reaaliaikaista tilannekuvaa.

Jalo IT on tuotteistanut asiakkailleen valmiin ratkaisun, jonka avulla tietoturvan hoitaminen on asiakkaillemme helppoa ja kustannustehokasta:

Terävä tietoturva 4,90€/hlö/kk. – Lue lisää