Pienten yritysten avaimet käteen ICT-paketit

It-palvelut pienille yrityksille ja organisaatiolle

Pienet yritykset ovat joutuneet it-palveluiden ostajana heikkoon asemaan. Markkinoiden suurimmat toimijat tarjoavat kasvotonta ja vaihtelevalaatuista palvelua, keskisuuret it-palvelutarjoajat pyrkivät usein kohdistamaan palveluntarjonnan yrityksiin, joissa volyymi tuo kannattavuutta. Pienemmät yritykset ja yhdistykset ovat käytännössä joutuneet usein tuottamaan omat it-palvelut itse itselleen.

Me Jalo It:llä olemme kehittäneet ainutlaatuisen palvelumallin, jossa saamme asiakkaamme ympäristöstä reaaliaikaisen tilannekuvan. Tilannekuvan avulla kykenemme tunnistamaan mikäli esimerkiksi asiakkaamme tietoturva on vaarantunut, koska yksittäisen laitteen tietoturvaohjelmisto ei ole asiakkaan ympäristössä päivittynyt.

Juuri tilannekuva mahdollistaa laadukkaiden it-palveluiden tarjoamisen. Sellaisen palvelun, jossa asiakas ja asiakkaan nykytilanne todella tunnetaan, joka kerta kun asiantuntijapalveluitamme käytetään.

Ostamisen helpottamiseksi, olemme paketoineet kaksi valmista pakettia, joilla asiakkuus kanssamme on helppoa aloittaa.

Terävä it-palvelusopimus

Pienyrittäjille suunniteltu markkinoiden reiluin IT-palvelusopimus. Maksat vain palvelusta, jota todella käytät. Tässä sopimuksessa ei ole kartoitus tai käyttöönottokustannuksia, määräaikaa, eikä kiinteää kuukausihintaa. 

Asiakkuuden alkaessa, muodostamme ohjelmistojen avulla tilannekuvan it-ympäristöstänne. Valvomme että ympäristönne on, ja pysyy hyvässä kunnossa. Mikäli ympäristössä ei tehdä muutoksia, eikä asiantuntijapalveluitamme hyödynnetä, mitään ei tarvitse maksaa.

Jatkossa yritykselläsi on nopeaa it-pika-apua saatavilla, työntekijäsi eivät kuluta liikaa aikaansa it-ongelmien kanssa, kun asiantuntija voi ratkaista ongelmat nopeasti etäyhteyden avulla.

Terävä palvelusopimus 0€/kkLue lisää

Terävä tietoturva

Tässä sopimuksessa on 349€ käyttöönottokustannus sekä 4,90€/hlö/kk kiinteä kuukausihinta.

Suurin osa pk-sektoriin kohdistuvista tietoturvauhista on kampanjaluontoista tunnusten kalastelua ja haittaohjelmien levittämistä. Nykyisin pelkkä antivirusohjelmisto ja palomuuri ei riitä torjumaan uhkia. Moderni tietoturva koostuu useista erilaisista komponenteista.

Tämä it-palvelusopimus sisältää tilannekuvan lisäksi yleisimmin tarvitut tietoturvaohjelmistot suojaamaan mm. yrityksen PC:t ja Mac:t, mobiililaitteet sekä sähköpostin.

Terävä tietoturva 4,90€/hlö/kk. – Lue lisää

It-palvelusopimusten palvelumuotoilu

Palvelumme on suunnittelu yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme selvittäneet kymmenien haastatteluiden kautta, mitä pk-yrittäjät todella haluavat palvelultaan sekä kysyneet palvelulle sopivaa hinnoittelupistettä.  

Vaikka jokainen yritys on omalaatuinen, on yritysten it-palvelutarpeissa kuitenkin samankaltaisuuksia.

Yritykset ovat tottuneet kumppanoitumaan esimerkiksi taloushallinnon toimien osalta tilitoimistojen kanssa. Pienemmille yrityksille sopivaa it-palvelukumppania on ollut vaikea löytää. 

Yksinkertaistettuna tehtävät jakautuvan neljän otsikon alle:

 

Työn tekemisen tukeminen

Työn tekemisen tulee olla helppoa ja ongelmatilanteista pitää toipua nopeasti. Työ on se millä yritykset elävät. Tietohallinnon tehtävä on auttaa työn tekemistä (ei hankaloittaa sitä).

Jatkuvuuden varmistaminen

Tietojärjestelmät muodostavat nykyisin elintärkeän osan yritysten liiketoiminnalle. Tietohallinnon tulee varmistaa että liiketoimintaa ei pysäytä kyberuhat tai tiedostojen katoaminen.

Työnteon kehittäminen

Tietotekniikka on mullistanut tapoja millä tehdään työtä. Tietohallinnon tulee esittää niitä kehitys tai koulutushankkeita, joiden avulla työt voidaan hoitaa nopeammin ja paremmin kuin ennen.

Työn laillisuuden varmistaminen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä. Lait ja asetukset esimerkiksi tietosuojan ja yksityisyyden osalta ovat kehittyneet muutaman vuoden aikana. Tietohallinnon tulee varmistaa että työn tekeminen on laillista nyt ja jatkossa.