Asiakaskokemukset

Vuokravääpeli Oy

Jalo IT auttoi aloittelevan yrittäjän alkuun tarvittavien tietohallinnon asioiden kanssa. Sain heiltä pienyrittäjää erinomaisesti ymmärtävää palvelua, järkevällä ja reilulla hinnoittelulla. Suosittelen Jalo IT:tä kaikille uusille yrittäjille!

Lari Linden

Vuokravääpeli Oy

Keski-Uudenmaan Sopimuskoti Ry

Vaihdoimme It-tuen Jalo IT:lle vuonna 2020. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Palvelu on luotettavaa, tunnollista ja asiakasta arvostavaa. Nettisivujemme uudistus ylitti odotuksemme. 

Tiina Jansson

Hallinto ja talouskoordinaattori

Rahtikeskus Oy

Olemme olleet tyytyväisiä. Tämän palvelun käyttöönoton osalta meidän ei tarvinnut tehdä itse mitään, Jalo It hoiti asian puolestamme. Jalo It:n palvelut ovat olleet monipuolisia ja kattavia, parannus aikaisemmasta on ollut merkittävä. Suosittelen Jalo It:n palveluita jokaiselle kuljetusalan yritykselle.

Referenssi Rahtikeskus
Jussi Koivusalo

Toimitusjohtaja, Rahtikeskus Oy

Manager On Demand

Käyttöönotto oli mutkaton kokemus. Olemme itse IT-asiantuntijoita, emme kuitenkaan halua kuluttaa omaa aikaamme yksittäisten ongelmatilanteiden kanssa. Näissä Jalo IT on auttanut meitä tehokkaasti.

Managerit referenssi
Joni Kukkonen

Toimitusjohtaja, Managerit.fi

KSHS - Savupiipun korjaukset Oy

Käyttöönotto tapahtui minuuteissa, eikä palvelun käyttö ole kuluttanut meidän aikaa lainkaan käyttöönoton jälkeen. Meille tärkeitä asioita on ollut tietoturvan jatkuva valvonta sekä etänä toteutetut tukipalvelut. Aikaisemmin olemme vikatilanteissa joutuneet kuljettamaan työasemiamme huoltoon ja noutamaan ne uudestaan myöhemmin.
Markus Kouvalainen

Toimitusjohtaja, KSHS - Savupiipun korjaukset Oy