Koulutus paketit

Koulutuspaketit

Jotta koulutuspalveluiden ostaminen olisi vaivatonta ja kustannustehokasta, olemme tuotteistaneet pk-yrittäjille kahdesta suosituimmasta koulutuskokonaisuudestamme valmiit koulutuspaketit.

Koulutuksemme saa nauhoittaa omiin käyttötarkoituksiin. Samoin koulutuksessa käytetty materiaali jää asiakkaan hyödynnettäväksi koulutuksen jälkeen.


Microsoft 365 -Teams (2h)

Suurimmassa osassa pk-yrityksiä hyödynnetään vain pientä osaa yrityksille kuuluvista Microsoft 365 -palveluista. Usein tilanne on se että yrityksessä ei ole edes tiedostettu kaikkia pakettiin kuuluvia ominaisuuksia.

Suurin tuottavuushyöty on mitattavissa yhteistyöhön tarkoitetusta Microsoft Teams -työkalusta.

 

Koulutuspaketillamme varmistat koko henkilöstölle riittävän osaamisen ja jo hankittujen palveluiden hyödyntämiseen.

Koulutuksen sisältö valitaan asiakaskohtaisesti valmiista koulutusmoduuleista.

Sisältää:

Aloituspalaverin, koulutuksen sisällön valinta valmiista moduuleista, 2h etäkoulutuksen henkilöstölle, palautteen keräämisen, sekä päätösraportin. 

 

Hinta 795€ alv 0%

Tietoturvan tietoisku (2h)

Pk-yritysten käyttäjiin kohdistuu suuri määrä erilaisia tietoturvauhkia.

Juuri nyt uhkana on erilaiset petokset, joita toteutetaan erityisesti haittaohjelmien, sähköpostien ja puhelinsoittojen välityksellä.

Teknisten toimenpiteiden lisäksi, käyttäjien valveutuneisuus on avaintekijä vahinkojen ehkäisemisessä.

Useat organisaatiot eivät ole päivittäneet henkilöstön tietoturvaohjetta vuoden 2022 tasolle, jos sellainen on aikaisemmin lanseerattu.

 

Sisältää:

Aloituspalaverin, henkilöstön haastattelun, tietoturva ohjeen luomisen tai päivittämisen, koulutustilaisuuden, jossa uusi ohje lanseerataan, sekä päätösraportin.

 

 

Hinta 1490€ alv 0%

Toteutuksen vaiheet