Jalo IT osti Keravan Klondyke-yrityskeskuksen liittymätoiminnat


31.8.2017 – Jalo IT osti Keravan Klondyke-yrityskeskuksen liittymätoiminnat

Jalo IT Oy on ostanut W3 Group Finland Oy:ltä yrityskeskusliittymätoiminnat. Klondyke –nettiyhteydet tulevat asiakkaille jatkossa Jalo IT Oy:ltä. W3 Group keskittyy verkkosivujen tuottamiseen ja online-palveluiden kehittämiseen. Jalo IT:n osaaminen palvelee Klondyken asiakkaita paremmin, sillä Jalo IT:llä on vahvaa sertifioitua tietoliikenne- ja verkko-osaamista.
 
 

Klondykessä korkea asiakastyytyväisyys

Klondyken yhteyksien osalta valokuituun siirtyminen oli iso investointi ja se on kannattanut. Klondyke netti on toiminut 99,9% varmuudella ja vain harvinaiset sähkökatkokset ovat aiheuttaneet muita katkoksia. Jalo IT:n perustaja Simo Leskinen lupaa, että yhteydet ja palvelut säilyvät vähintään ennallaan, ja paranevat entisestään. Simo kertoo, että ”Jalo IT haluaa nyt tehdyn kaupan myötä olla aktiivisesti kehittämässä ja päivittämässä yrityskeskusverkkoja ja tarjoamme asiakkaille jatkossa myös it-tukea ja koulutusta.”
 

Mukaan myös IT –koulutus ja konsultointi

Nykyisten palveluiden lisäksi Jalo IT tarjoaa asiakkaille myös koulutusta ja konsultointia sekä apua laitehankinnoissa. Jalo IT haluaa tarjota yrityskeskusasiakkailleen täyden palvelun, ja uskommekin, että Jalo IT:n reiluista IT-asiantuntija ja koulutuspalveluistamme on varmasti hyötyä jokaisessa yrityksessä.

Jalo IT haluaa kasvaa

Tarkoituksenamme on jatkaa vahvasti eteenpäin kannattavan kasvun tiellä tulevina vuosina. Tämä kauppa oli meille merkittävä askel.
Lisätietoja:
Jalo IT
Simo Leskinen
Simo.leskinen@jaloit.fi
050 579 1967
W3 Group Finland (W3 on osa City Digital yritysperhettä)
Ilkka Lavas
ilkka.lavas@w3.fi
0400 997 969
Jalo IT Oy on IT-palveluntarjoaja, joka tarjoaa reilusti nopeaa apua IT-asiantuntija- ja koulutuspalveluilla. Monipuolinen IT-osaamisemme takaa eri kokoisille yrityksille modernit ja kustannustehokkaat IT-ratkaisut.
 
City Digital perheeseen nykyään kuuluvalla W3 Group Finland Oy:lla on yli 20 vuoden kokemus verkkokehityksen, toiminnanohjausjärjestelmien ja sivustojen rakentamisesta. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä (scrum, lean ja palvelumuotoilu) verkkojärjestelmien ja sivustojen toteuttamisessa, parantaen yritysten tuottavuutta kasvattaen myyntiä.
Voimme tehdä keskeiset liiketoimintaprosessit digitaalisesti.