IT-Palvelut

Näkyviä ongelmia yrittäjälle

Pienetkin it-ongelmatilanteet vaatii teillä ylimääräistä työtä, kuten googlettamista, soittelua tai autoilua ympäri kaupunkia.

Teillä ei voida tietää että millainen on teidän tietoturvan ja tietotekniikan tilanne juuri tällä sekunnilla. – Onko tietokoneidenne virustorjunta ajan tasalla? Entä palomuurit, salaukset tai ohjelmistopäivitykset?

Laiteinvestoinnit tulevat yllättäen vastaan. Läppärikaupassa myyjä esittää teknisiä kysymyksiä ja voi myydä lopulta teille jopa sopimattoman laitteen.

Laitteita ei pystytä tyhjentämään tai kierrättämään asianmukaisesti.

Näkyviä ongelmia yrittäjälle
Palvelun keskiössä Jalo IT:n keskitetty laitehallinta

Palvelun keskiössä Jalo IT:n keskitetty laitehallinta

Palvelun avulla näemme teidän laitteidenne tilan. Automaattinen valvontamme huomauttaa mikäli tietoturvassa, päivityksissä tai laitteen fyysisessä kunnossa on ongelmia. Soitamme teille ja sovimme etenemisestä asian kanssa.

Keskitetyn laitehallinnan kautta, pystymme tarvittaessa ottamaan teihin myös etäyhteyden. Sen avulla asiantuntijamme voi ratkaista it-ongelmat nopeasti.

Pystymme arvioimaan laitteistonne ikää ja näemme laitteelle aiheutuvan kuormituksen tason. Näiden tietojen avulla osaamme tarjota juuri teidän käyttöön soveltuvia it-laitteita oikeaan aikaan.

Mikäli päätät hankkia uudet päätelaitteet meiltä, pystymme tyhjentämään ja kierrättämään vanhat laitteenne takaisin laitevalmistajille. Useimmissa tapauksissa laitteet sulatetaan ja materiaaleista rakennetaan uusia tietokoneita.

 

IT-Tukipalvelut​

Pk-yrityksille suunnatut kokonaisvaltaiset tukipalvelumme.

Terävä

0
per kuukausi

Reilu

45
per kuukausi / hlö

ulkoistus

Haluatko tietää lisää?

Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä lomakkeella.

myynti@jaloit.fi
010 337 3470

Jätä yhteydenottopyyntö
myyntiimme!