27.9.2017 Jalo IT ja Amiedu lisäävät yhteistyötä


Lisää yhteistyötä Amiedun kanssa

 

Jalo IT ja Amiedu ovat sopineet lisäävänsä Jalo IT:n koulutuspäiviä kolmeen päivään viikossa vuoden loppuun asti.

Amiedun ICT-yksikön tiiminvetäjä Annika Lönnqvist kertoo: ”Aloitimme yhteistyön aikanaan Jalo IT:n kanssa Amiedun sisäisellä koulutuksella aiheena PK-yrityksen Microsoft Office 365 migraatioprojekti. Sen jälkeen Jalo IT:n kouluttajat ovat muun muassa kouluttaneet yritysasiakkaitamme tietoturvaan ja pilvipalveluihin liittyvissä koulutuksissa sekä maahanmuuttajataustaisia- ja ICT-asiantuntijaoppilaitamme Windows-, Linux-, laitetekniikka-, ohjelmisto ja tietoliikenneaiheista.”  

”Jalo IT:n kouluttajien asiantuntemus on saanut paljon kiitosta niin oppilailtamme kuin henkilökunnaltamme. Lisäksi yhteistyö Jalo IT:n kanssa on ollut alusta asti erittäin sujuvaa ja joustavaa”, Annika Lönnqvist jatkaa.

Jalo IT:n toimitusjohtaja Simo Leskinen toteaa: ”Meille on suuri ilo saada kouluttaa Amiedun ICT-yksikössä eri IT-aiheisia koulutuksia Amiedun oppilaille sekä yritysasiakkaille. Yritämme aina parhaamme mukaan tuoda jokaiselle oppilaalle aitoa lisäarvoa koulutuksissa yhdistämällä teoria-aiheisiin tämän päivän viimeisimmät IT-ratkaisut ja käytännöt suoraan työelämästä. Saamme keskittyä tarjoamaan koulutusosaamistamme luokkaopetuksissa Amiedun huolehtiessa hienosti kaikesta muusta puolestamme.”